Få et tilbud på hønsehus

Hos Haugaarden er vi eksperter i at designe hønsehuse spækket med alle de nødvendige funktioner, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Det hele startede med Flemming Haugaard, der gennem sin mangeårige erfaring har fundet en effektiv løsning til fremstilling af de allerbedste æg. De mange års viden og erfaring inden for dette område har også gjort, at Flemming Haugaard har taget selv de mindste detaljer op til overvejelse. Det er nemlig alle de små detaljer, der kan være med til at give et bedre endeligt produkt, som enhver der har med høns at gøre, helt sikkert vil være enige i.

Vores store viden om høns har derfor givet os muligheden for at producere mobile hønsehuse i topkvalitet med alt det nødvendige tilbehør. Den utraditionelle tilgang giver et bedre produkt i sidste ende, men er også bedre for hønsene, der konstant har mulighed for friskt, grønt græs.

Vi kan give dig flere informationer angående vores mobile hønsehuse. Du kan sågar se vores vogne i virkeligheden, så du har en bedre idé om deres funktioner.

Skriv til os på mail: f@haugaarden.dk, eller ring på Tlf. (+45)21 48 95 98, for at få mere information om vores mobile hønsehuse.

Skal vi kontakte dig?


  Haugaard Model 300

  Vores Model 300 er et innovativt og mobilt hønsehus, hvor der er plads til 300 økologiske høns. Hønsehuset er udviklet med tanke på det danske marked. Det kan sammenlignes med et almindeligt hønsehus bortset fra, at det selvfølgelig har hjul.

  Indvendigt vil du finde alle de nødvendige redskaber, som du har brug for til at give dine høns de bedste forhold. Høns, der har gode forhold, har en bedre trivsel og vil dermed lægge flere og bedre æg.

  Selve hønsehuset er bygget op på en solid, kraftig bundramme. Da huset er mobilt, kan det let flyttes, så hønsene ikke afgræsser området, men altid vil kunne finde friskt, grønt græs. Desuden er der en veranda, der er integreret i selve huset – det giver hønsene mulighed for at få både frisk luft og dagslys i perioder, hvor det er nødvendigt at holde dem inde.

  Der er også hertil en integreret æggesamling. Det er et semiautomatisk bånd, der samler æggene i forrummet. Du kan også være helt sikker på, at gødningen let og enkelt kan fjernes fra huset. Det gøres med et gødningsbånd, der ender på bagsiden.

  Hønsehuset bliver leveret med komplet inventar og gennemført elektrisk styring, som vil sikre en nem betjening. Huset er tilpasset de danske regler og er tilpasset de nordiske vejrforhold.

  Haugaard Model 600

  Vores Haugaard 600 er det innovative mobile hønsehus, hvor der er plads til 600 høns.

  Som med vores 300-model er 600-modellen udviklet specifikt til det danske marked, og foruden hjulene minder det om et ganske almindeligt hønsehus.

  Selve huset måler 12m x 7.8m, og det er bygget op på en solid, kraftig bundramme. Da det har hjul, kan det let flyttes til et grønt græsområde, men det kan også hæves og sænkes alt efter, hvordan terrænet er. Det betyder, du ikke behøver en hel flad mark. Med mulighed for friskt, grønt græs og fri bevægelse vil hønsene blive gladere og dermed lave bedre æg.

  Hønsehuset vil blive leveret med komplet inventar og gennemført elektrisk styring, der vil sikre en nem betjening. Det er udstyret med Siemens PLC-styring, som gør det muligt at styre alle vognens elektroniske dele. Det styres fra en touchskærm, som du finder i vognens servicerum. Den brugervenlige touchskærm giver både voksne og børn mulighed for at bruge den.

  Du kan automatisk simulere både solopgang og solnedgang med loftslyset, der kan styres i styrke og rampetid. Selve æggeindsamlingen foregår semiautomatisk med det smarte bånd til indsamling.

  Vognen kræver 230V-strømforsyning og vandtilslutning til det automatiske vandsystem. Systemet forsyner desuden et antal drikkenipler, der giver et fuldautomatisk drikkevandssystem til hønsene.

  Skal vi kontakte dig?