fbpx

Få et tilbud

Hos Haugaarden er vi eksperter i at designe hønsehuse spækket med alle de nødvendige funktioner, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Det hele startede med Flemming Haugaard, der gennem sin mangeårige erfaring har fundet en effektiv løsning til fremstilling af de allerbedste æg. De mange års viden og erfaring inden for dette område har også gjort, at Flemming Haugaard har taget selv de mindste detaljer op til overvejelse. Det er nemlig alle de små detaljer, der kan være med til at give et bedre endeligt produkt, som enhver der har med høns at gøre, helt sikkert vil være enige i.

Vores store viden om høns har derfor givet os muligheden for at producere mobile hønsehuse i topkvalitet med alt det nødvendige tilbehør. Den utraditionelle tilgang giver et bedre produkt i sidste ende, men er også bedre for hønsene, der konstant har mulighed for friskt, grønt græs.Vi kan give dig flere informationer angående vores mobile hønsehuse. Du kan sågar se vores vogne i virkeligheden, så du har en bedre idé om deres funktioner.

Skriv til os på mail: f@haugaarden.dk, eller ring på Tlf. (+45)21 48 95 98, for at få mere information om vores mobile hønsehuse, eller udfyld kontaktformularen forneden.

Kontakt os og få et tilbud