Model 600

Haugaard 600 er et innovativt, mobilt hønsehus med plads til 600 økologiske høns.

Det mobile hønsehus er udviklet specielt til det danske marked, og kan bedst sammenlignes med et almindeligt hønsehus. Bare på hjul.

Huset indeholder alle de redskaber du har brug for, for at sikre de bedst mulige forhold for dine høns. Glade og tilpasse høns lægger flere og bedre æg.

Huset måler 12m x 7.8m og er bygget op på en solid, kraftig bundramme. Udover at huset er mobilt og kan flyttes derhen hvor græsset er grønnest, så kan det hæves og sænkes alt efter hvordan terrænet er. Du behøver derfor ikke have en helt flad mark, det kompenserer hydraulikken i huset for.

Hønsehuset leveres med komplet inventar og gennemført elektrisk styring, der sikrer nem betjening.

Kontakt os

Hvad kan vi tilbyde?

Tilpasset danske regler

Huset er bygget så det overholder de økologiske regler i Danmark. Dertil er den tilpasset de danske vejrforhold.

Hæve/sænkbar

Hele huset kan hæves og sænkes efter behov. Herved kan den hæves under flytning, og sænkes for når den holder stille.

Integreret æggesamling

Vognen er udstyret med semi-automatisk æggesamlingsbånd, der gør det muligt at samle alle græsæg i husets forrum.

Integreret gødningsbånd

Gødningen kan fjernes effektivt fra huset via det integrerede gødningsbånd. Båndet ender på husets bagside.

Teknik i vognen

Huset er udstyret med en komplet OMRON PLC styring. Dette muliggør styring af alle vognens elektroniske dele. Alle elektroniske dele kan styres fra touch skærmen der er placeret i vognens servicerum. Touchskærmen er opbygget med brugervenlig grafik,der muliggør brug for voksne som børn.

Loftlyset kan styres i styrke og rampetid, for automatisk at simulere både solopgang og solnedgang inde i vognen. Hertil er der lys i rederne, som også kan styres fra touch skærmen. Alle rederne har automatisk åben og lukke funktion, styret af en 24V Linak aktuator. Hertil kan dørene til begge verandaer styres automatisk. Begge trækkes af en Linak aktuator.

Æggesamlingen er semiautomatisk og samles fra servicerummet, via det centrale indsamlingbånd. Vognen er udstyret med et komplet vandsystem der forsyner et antal drikkenipler, og derved danner et fuldautomatisk drikkevandssystem for hønsene. Vognen kræver en 230V strømforsyning, samt en vandtilslutning til det automatiske drikkevandssystem.

Materialer i topkvalitet

Vognen er udført i holdbare materialer af højeste kvalitet, der sikrer dig og dine høns de bedste vilkår. Undervognen er opbygget af en kraftig bundramme i stål. Siderne og taget er bygget i 60mm sandwhich panel plader, der sikrer god isolering.

Hønsehuset har integrerede verandaer, en på hver side af vognen. Disse sikrer at hønsene kan få dagslys og dagsklima. Verandaen er opbygget af en solid afdækning med windbreaker, der tillader god luftcirkulation. Windbreakeren er et sort mesh materiale og kan rulles op hvis ønsket. Vognen er udstyret med vinduer i venstre side af vognen, der lader lys komme ind i vognen, samt tilbyder naturlig ventilation. Dette gør den perfekt til produktion af græsæg.

Vognen er udstyret med integreret servicerum i den forreste del af vognen.

Hvis du har lyst til at læse mere – kan du hente vores nye folder lige her,

 

Haugaarden 600

 

Den indeholder endnu flere specifikationer omkring Haugaard 600.