fbpx

Mobilt Hønsehus

Hvis du mangler en smart løsning til dine høns, kan vi her præsentere vores mobile hønsehus. Det er en perfekt tilføjelse til en gårdbutik.

Vores mobile hønsehus er både hæve- / sænkbart og står på hjul. Dermed kan huset let hæves under flytning og sænkes på den nye plads.

Foruden mobiliteten er vores mobile hønsehus selvfølgelig tilpasset de danske regler og overholder derfor alle økologiske regler.

Vores mobile hønsehus er udstyret med et semi-automatisk æggesamlingsbånd, som samler alle græsæg i huset forrum. Derudover er de også alle udstyret med et gødningsbånd, som let og effektivt fjerner gødningen fra huset og placerer det på huset bagside.

Haugaarden hjælper dig selvfølgelig med hele processen. Vi leverer det mobile hønsehus, hjælper dig med at finde høns og står klar med råd til eksempelvis finansiering. Hvis æggeproduktion er nyt for dig, kan du altid få kyndig og specialiseret vejledning hos os.

Vi har nu 3 modeller, du kan se dem alle her.

Haugaard 150, Haugaard 300 og en Haugaard 600, som kan huse henholdsvis 150, 300 og 600 høns.

Alle vores mobile hønsehuse leveres med fuldstændigt inventar. Derudover er der gennemført elektrisk styring, som kan betjenes nemt og intuitivt. Det skal vi nok instruere dig i, når vi leverer det flytbare hønsehus. Vi transporterer det til din gård eller mark, samler det, og så skal du bare have elektricitet klar. Vi går ingen vegne, før vi ved, at det fungerer optimalt.

Fritgående høns lægger mange æg. Vi har haft kunder, som besluttede at bestille endnu et mobilt hønsehus, efter de erfarede, hvor produktivt det kunne være. Tre mobile hønsehuse af modellen Haugaard 600 har produceret cirka en halv million græsæg årligt for disse kunder. Hønsevelfærd er vigtig for Haugaarden, og med et flytbart hønsehus får dyrene et naturligt habitat. Derfor får du gladere høns.

Du vil opleve, at æggenes blomme har en flot, dyb, gul farve. Sådan kommer de til at se ud, når hønsene får lov til at spise græs og insekter. Samtidig er smagen helt enestående. Det er grunden til, at flere og flere foretrækker græsæg i madlavningen.

Tilpasset danske regler

Huset er bygget så det overholder de økologiske regler i Danmark. Dertil er den tilpasset de danske vejrforhold.

Hæve/sænkbar

Hele huset kan hæves og sænkes efter behov. Herved kan den hæves under flytning, og sænkes for når den holder stille.

Integreret æggesamling

Vognen er udstyret med semi-automatisk æggesamlingsbånd, der gør det muligt at samle alle græsæg i husets forrum.

Integreret gødningsbånd

Gødningen kan fjernes effektivt fra huset via det integrerede gødningsbånd. Båndet ender på husets bagside.